Groot Overeem 9-A, Renswoude

Koopsom:€ 181.000,00 koopsom vanaf en vrij op naam en exclusief BTW

Oplevering 2018

Bedrijfsunits met Kantoor functie.

Op een leuk locatie nabij de N224 in Renswoude wordt een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld met BEDRIJF (KANTOOR) UNITS. De locatie is gelegen aan de buitenrand van het Bedrijventerrein Groot Overeem. Renswoude is centraal gelegen in het centrum van het land en is op kort afstand gelegen van de de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Renswoude zeer goed bereikbaar alsook de locatie.

Bouwkundig zijn de units opgetrokken in staalconstructie, prefab betonwanden, geïsoleerde aluminium gecoate gevelelementen, monoliet afgewerkte betonvloer, (deels) betonnen verdiepingsvloer, aluminium gevelpuien met HR++ glas, elektrisch bedienbare overheaddeur (4x3.5 m1) en installatie/nutsvoorziening tot in de meterkast. De units zijn geschikt voor bedrijven die vallen in de milieucategorie tot en met 3.2.

De bedrijfsruimten 1 t/m 6 & en 9 zijn inmiddels Verkocht !

BESCHIKBAAR zijn nog de units tot 7 & 8. Deze zijn gelegen op zichtlocatie hebben een KANTOOR functie en oppervlakte van ca 85 m2 op de begane grond en 82 m2 op de verdieping. Bij deze units horen 3 eigen parkeerplaatsen per unit. Koopsommen van deze bedrijfsruimten zijn € 181.000- & € 190.000- exclusief BTW / VON. 

Voor onderhoud en beheer van het complex en terrein zal een Vereniging van Eigenaars worden opgericht.

Zoekt u dus bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek in het midden van het land? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod