Glashorst 112, Scherpenzeel

Huurprijs: Huurprijs vanaf en per m2 per jaar

Verhuurd

Op een uitstekende zichtlocatie nabij de doorgaande weg de N224, op bedrijventerrein t Zwarte Land is te huur gekomen, Moderne representatieve Kantoorruimte met bijbehorende Bedrijfsruimte (911 M2) De kantoren zijn gelegen op de begane grond (ca 98 m2) en 1e verdieping (ca 71 m2) 

Het pand kenmerkt zich naast de goede ligging door de moderne uitstraling en de toegepaste duurzame en milieuvriendelijke materialen (energielabel A) U kunt ruimschoots parkeren voor de deur en U heeft een eigen entree. Het terrein is buiten werkuren afgesloten. Met een eigen toegangscode krijgt u toegang buiten kantooruren. 

Via een moderne entree met fraai trappenhuis betreedt u het complex. De kantoorruimtes zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping en zijn van alle gemakken voorzien en gebruiksklaar. Afwerkingsniveau: tapijt, lichtarmaturen, brandmeldinstallatie, zonneschermen, patchkast, overwerktimer, kabelgoten, pantry en toiletgroep op elke verdieping. Kortom geheel gebruiksklaar !

De bedrijfshal (897 m2) is voorzien van inpandig kantoor (16 m2) kleed-wasruimte (16 m2) met wastrog, douche en toiletgroep, elektrische bedienbare sectionaldeuren (4x) en kraanbaan (2.5 ton)

Terrein is geheel afsluitbaar en met toegangscode dag en nacht bereikbaar.

In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gehuisvest zoals VDH Watertechnology, VION, Dimetra, Heuga, Mandersloot en Veros Metaalwerken.

Huurprijzen

Kantoor: €  110,00 per /m2 per jaar exclusief BTW en energiekosten.

Bedrijfshal € 65,00 /m2 per jaar exclusief BTW en energiekosten.

Borgsom of bankgarantie drie maanden huur van toepassing.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Bereikbaarheid: Bedrijventerrein het Zwarte Land is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A12, A28 en de A30, 7-8 km tot de A12 / 8-12 km tot de A30 / 10-15 tot de A28. Bushalte is op 400-500 meter aanwezig.

Parkeerruimte (ca 30 stuks) voldoende aanwezig op eigen terrein. 

Kortom representatieve, energiezuinige bedrijfsruimte !

Zeker een bezichtiging waard.

Nieuwsgierig geworden ? Bel ons voor een bezichtiging. 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod