Stationsweg 337, Scherpenzeel

Vraagprijs: k.k.

Royaal Woon- Winkelpand

Nabij het dorpscentrum van Scherpenzeel is te koop een zeer royaal WOON-/WINKELPAND met een aparte berging annexgarage, een 8-tal parkeerplaatsen en een royaal APPARTEMENT op de 1e verdieping.    

Ligging: Het pand is gelegen aan de doorgaande weg en heeft een strategische ligging ten opzichte van de N224, A30, A1, A12 en A28. Scherpenzeel heeft een centrale ligging, midden in Nederland.

Bouwperiode: Het oude gedeelte is omstreeks 1890 gebouwd. In 1992 werd grootschalig verbouw en nieuwbouw t.b.v. de woning gepleegd.

Oppervlakte en inhoud: De perceeloppervlakte bedraagt 892 m² en de gebruiksoppervlakte van het gehele complex bedraagt ± 980 m². Totale inhoud complex ca 3.450 m³. Een interessant pand als u bijvoorbeeld op zoekt bent naar de unieke combinatie van een winkel en gelijkvloers wonen.  

Bestemming / herbestemming: Het pand heeft de bestemming ‘Woondoeleinden en Detailhandel’. Eventuele herbestemming is gezien locatie, afmeting van het grondperceel en de afmetingen van de opstal wellicht een interessant alternatief.

Winkelgedeelte: Begane grond: entree, zeer royale winkelruimte, meterkast, 2 kantoorruimtes, pantry, stookruimte, hal/gang, toilet (met fontein), (2x) trapopgang naar de verdieping

(totaal ca 370 v.v.o). Op de 1e verdieping bevindt zich eveneens winkel- annex showroomruimte (ca 195 m²v.v.o). De 2e verdieping, benoemd bij het onderdeel ‘woongedeelte’, is eveneens bedrijfsmatig (als showroom) te gebruiken. Achter het pand bevindt zich parkeerruimte en een garage/berging.

 

Woongedeelte (appartement):

Het woongedeelte beschikt over betonvloeren, grotendeels isolatieglas, spouw en dakisolatie.

Begane grond: zelfstandige entree, (inpandige) fietsenberging, gang met trapopgang naar het appartement, berging (met mogelijkheid voor (hef-lift)

1e Verdieping: gang, ruime lichte woonkamer (ca 36 m²), royale woonkeuken (ca 23 m²) met alle inbouwapparatuur met toegang naar terras, bijkeuken met was-/stookruimte, een royaal op het zuiden gelegen balkon (ca 17,5 m²) met inpandige bergruimtes, een complete badkamer, separaat toilet, 5 slaapkamers (variërend van ca 11 – 16 m²) en inpandige berging (totale woonoppervlakte ca 200 m²). Vanwege de mogelijkheid voor een lift is het appartement o.a. zeer geschikt voor rolstoelgebruikers of mindervaliden. 

2e Verdieping: vrij indeelbare etage  van maar liefst (ca 174 m²). Deze ruimte is tevens toegankelijk via de naast gelegen bedrijfsruimte en eventueel ook als zodanig te benutten.

Kortom: een woon-/winkelpand met een ruime bestemming, waarvoor het begrip ROYAAL van toepassing is op zowel de winkel- als de woonruimte. TEVENS een ideale locatie voor eventuele herontwikkeling. 

Oplevering in overleg.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod