VERKOCHT

Op een leuke locatie op het kleinschalige bedrijventerrein Pluimenweg in Scherpenzeel is te koop dit fraaie goed onderhouden bedrijfspand gelegen op een ruim perceel van ca 715 m2. Conform het geldende bestemmingsplan heeft deze locatie de bestemming Bedrijventerrein (categorie 2 t/m  3.1) met de aanduiding Bedrijfswoning. Kortom bent op zoek naar de mogelijkheid WONEN en WERKEN op 1 locatie dan is Pluimenweg 2 mogelijk iets voor U. Uiteraard is dit pand ook alleen te gebruiken als Kantoor/ bedijfsruimte. Het pand is zowel van binnen als van buiten goed onderhouden en geheel gebruiksklaar ! Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit pand !

Indeling: Royale Hal /entree, meterkast, bergkast, keuken voorzien van combi/magnetron en close-in boiler, toiletruimte, en trapopgang naar .....
Kantoor 1: ca 25 m2. Kantoor 2 ca 22.8 m2 Kantoor 3 ca 17.5 m2 en royale spreekkamer (voorheen 2 kantoren)

Verdieping: Royale overloop, ruime kantoor- spreekkamer met dakkapel en bergingsruimte met cv opstelling.

Overig: Kantoren zijn geheel gebruiksklaar en voorzien van tapijt, systeemplafonds met inbouwverlichting. Verwarming d.m.v. Atag cv ketel, warm water d.m.v. close in boiler. Het pand is voorzien van alarminstallatie. Parkeerruimte ruimschoots aanwezig op eigen terrein.

Perceel ca 715 m2. Totaal ca 240 m2 BVO.

Aanvaarding in overleg korte termijn bespreekbaar.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod