Groot Overeem 9A-11, Renswoude

Koopsom: koopsom vrij op naam en exclusief BTW

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Op het Bedrijventerrein Groot Overeem 9 te Renswoude wordt binnenkort gestart met FASE 2. Deze laatste fase betreft ZES Bedrijfunits deels Koop- en deels Verhuur. De locatie is gelegen aan de buitenrand van het Bedrijventerrein Groot Overeem. Renswoude is centraal gelegen in het centrum van het land en is op kort afstand gelegen van de de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Renswoude zeer goed bereikbaar alsook de locatie.

Bouwkundig zijn de units opgetrokken in staalconstructie, prefab betonwanden, geïsoleerde aluminium gecoate gevelelementen, monoliet afgewerkte geïsoleerde betonvloer met dubbele wapeningsnet, (deels) betonnen verdiepingsvloer beide voorzien van vloerverwarmingslus inclusief verdeler, aluminium gevelpuien met HR++ glas, elektrisch bedienbare overheaddeur (4x 4.15 m1) en installatie/nutsvoorziening tot in de meterkast. Kortom hoogwaardige en extra geïsoleerde units en geschikt voor bedrijven die vallen in de milieucategorie tot en met 2.0 t/m 3.1.

BESCHIKBAAR als koopunit is Bouwnummer 11. Deze unit heeft een oppervlakte van ca 200 m2 BVO op de begane grond en 67 m2 BVO op de verdieping. Bij deze unit horen vijf eigen parkeerplaatsen. Koopsom van deze bedrijfsruimte is € 275.000- exclusief BTW / VON.

Nadere informatie m.b.t. de Verhuur-units volgt op korte termijn.

Voor onderhoud en beheer van het complex en terrein is een Vereniging van Eigenaars opgericht.

Zoekt u dus bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek in het midden van het land? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod