VERKOCHT

Op een leuke rustige locatie in Scherpenzeel is te koop gekomen deze royale grotendeels gemoderniseerde vrijstaande woning met zes kamers gelegen op een perceel van ca 580 m².

De woning is recent aan de binnenzijde geschilderd zoals deuren en kozijnen. De wanden op de begane grond en entree zijn glad gepleisterd. Het schakelmateriaal in de woning is vernieuwd, de plafonds op de begane grond zijn voorzien van structuurspuitwerk. De woning is van buiten romdom geschilderd.

De wanden van de ruime woonkeuken zijn glad afgewerkt. Er is een nieuwe keuken ontworpen voorzien van uitgebreide apparatuur die wordt geleverd en geplaatst in overleg met de koper. Voor de keuken is een budget beschikbaar die onderdeel uitmaakt van de koopsom.

Het perceel heeft een bedrijfsmatige bestemming waardoor het mogelijk is op het terrein een bedrijfsruimte te realiseren met directe ontsluiting op het Bedrijventerrein Holleweg. (zie impressie foto)

Indeling: Ruime lichte hal met open trap en vide, meterkast, ruim toilet met fontein (2 m²), een L-vormige woonkamer (37,5 m²) met gemoderniseerde open haard, de ruime woonkeuken (16 m²), en een extra kamer in de voormalige garage. Deze rondom in de spouwmuren opgetrokken kamer is prima te gebruiken als slaap-, speel of werkkamer (ca 26 m²). Daarboven zit nog een beloopbare bergzolder (24 m²)

1e Verdieping: Overloop, ouderslaapkamer (ca 21 m²) met balkon, slaapkamer 2 (ca 15.5 m²) slaapkamer 3 (ca 12,5 m²) en ruime badkamer (ca 12,5 m2) met dubbele wastafel, toilet en douche. Omdat keuze voor sanitair zeer persoonlijk is, is de badkamer nog niet gerenoveerd. Dit gebeurt in overleg met de koper. Voor de badkamerenovatie is een budget beschikbaar die onderdeel uitmaakt van de koopsom.

2e Verdieping: Voorhal met CV opstelling, slaapkamer 4 (ca 19,5 m² en slaapkamer 5 (ca 17,5 m²)

Overige informatie: Bouwjaar medio jaren tachtig. In de koopsom is een stelpost opgenomen voor het leveren en plaatsen van een keuken en de badkamerenovatie. De totale stelpost bedraagt 15.000,- inclusief btw. Perceel ca 576 m2 (zoals na uitmeting zal blijken)

Voor de keuken is een ontwerp gemaakt door Heuvelrug Keukens uit Leersum. In de bijlage is een tekening hiervan bijgevoegd. Voor het sanitair is nog geen keuze gemaakt aangezien dit persoonlijk is. De keuze wordt nader met de koper uitgewerkt en vervolgens in overleg met de koper gerealiseerd.

Indien hier geen gebruik van wordt gemaakt dan zal de stelpost in mindering worden gebracht op de koopprijs.

Het woonoppervlak van de woning bedraagt ca 205 m² excl de inpandige ruimte ca 24 m². De inhoud van woning bedraagt ca 600 m3. Verwarming en warm tapwater gechiedt door middel van combiketel. De woning is verder geheel geïsoleerd.

Kortom deze woning biedt de mogelijkheid om te wonen en te werken op één plek. Het is daarmee de ideale woning voor een groter gezin en/of een zelfstandige /ondernemer.

Aanvaarding in overleg op korte termijn is mogelijk. Geintresseerd ? bel of mail ons !

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod