Holleweg 18, Scherpenzeel

Koopsom: vanaf en vrij op naam en exclusief BTW

VERKOCHT

LET OP de laatste.

Op een markante zichtlocatie langs de N224 in Scherpenzeel is een plan ontwikkeld met KLEINSCHALIGE BEDRIJFUNITS en BOUWKAVELS De locatie is gelegen aan de Holleweg. Scherpenzeel is centraal gelegen in het centrum van het land en is goed bereikbaar via de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Scherpenzeel zeer goed bereikbaar alsook de locatie.

Op dit moment is de laatste bedrijfsruimte beschikbaar (50 m2) De bedrijfsruimte kenmerkt zich door een strakke opvallende architectuur met veel glas. Elke bedrijfsruimte heeft parkeerruimte op eigen terrein. De unit is uitermate geschikt zijn voor een kleiner bedrijf maar ook voor de particulier die stallingsruimte zoekt. 

Bouwkundig zijn de units opgetrokken in staalconstructie, geïsoleerde aluminium gecoate gevelelementen, monoliet afgewerkte betonvloer, en opitoneel betonnen verdiepingsvloer, aluminium gevelpuien met HR++ glas, handbediende overheaddeur en installatie/nutsvoorziening tot in de meterkast. Kortom casco oplevering.

Koopsom van de bedrijfsruimten is exclusief BTW / VON.

Zoekt u dus bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek in het midden van het land? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod