Aankoopmakelaar

Voordelen van Dorrestijn Vastgoed als aankoopmakelaar
Dorrestijn Vastgoed heeft zich ontwikkeld tot een sterke onderhandelaar, heeft veel ervaring, kennis van zaken van de plaatselijke woningmarkt en bespaart voor u veel geld, tijd en problemen. De kosten verdient u meer dan terug door: aankoop van de woning tegen de meest voordelige koopprijs. Inzicht in de juiste waarde van de woning. Inzicht in de belangrijkste informatie van de woning zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, bestemmingsplannen, controle koopovereenkomst enz.

[break]

Bouwtechnisch Advies (keuring)
Als u een bestaande woning gaat kopen, wilt u natuurlijk weten of er bijkomende onderhoudskosten zijn. Moet er snel (achterstallig) onderhoud worden uitgevoerd? Zijn er bouwkundige mankementen? Staan u op lange termijn ingrijpende bouwkosten te wachten? Daar hebt u het liefst vóór de aankoop antwoord op. Een aankoopkeuringsrapport van Dorrestijn Vastgoed geeft u een objectief en gedetailleerd inzicht in eventuele gebreken en kosten. Voor de korte én de lange termijn!

[break]

Aankoopmakelaar
Samengevat: door het inschakelen van Dorrestijn Vastgoed als ‘aankoopmakelaar’ kunt u zichzelf duizenden euro’s besparen. Door de sterke onderhandelingen én door het bouwkundig inzicht.

Een aankoopmakelaar betaalt zich altijd terug - en soms royaal ook!

Wilt u meer weten? Bel of mail Dorrestijn Vastgoed ! info@dva-bv.nl

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk