Bouwkundig advies

Dorrestijn Vastgoed is de ‘bouwkundig makelaar’. Dat houdt in dat je met ál je vragen omtrent bouw bij ons terecht kunt.

Bouwtechnische keuring

Wat is het nut van een bouwtechnische keuring, waarbij de staat waarin jouw gebouw zich bevindt zorgvuldig wordt geïnspecteerd? Als je je woning of bedrijfspand gaat verkopen is het aan te raden om het gebouw bouwtechnisch te laten keuren. De huidige staat van de riolering, vloeren, muren, raamkozijnen, enzovoort dient te worden geïnspecteerd. Dorrestijn Vastgoed doet dergelijke inspecties en stelt achteraf een rapport op. Hierin wordt niet alleen de staat waarin het pand zich bevindt geanalyseerd, maar wordt tevens een kostenraming gemaakt. Het is een krachtig middel voor onderhandelingen of om toekomstige beslissingen te maken. Wel zeggen we er van te voren bij: een dergelijk rapport is een momentopname en geeft geen garantie voor de toekomst.

NHG bouwkundige keuring

Overweegt u een bestaande woning te kopen? DVA raadt aan om deze woning te financieren met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met deze garantie betaalt u een lager rentepercentage dan zonder NHG. Voorkom daarbij onvoorziene onderhoudsproblemen en laat ons van te voren een inspectie uitvoeren waarvan u het rentevoordeel heeft.

Bouwbegeleiding

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen? Of een woning? Renoveren misschien? Dorrestijn Advies neemt desgewenst al het bijkomende werk van u over. Van eenvoudige begeleiding tot complete directievoering. Bouwvergaderingen bijwonen, periodieke controles, facturen checken, processen-verbaal van oplevering. Dorrestijn Vastgoed zorgt ervoor dat het bouwproces gestructureerd verloopt. Uiteraard in nauw overleg met u. Zo hebt u geen zorgen over bijzaken en kunt u zich volledig richten op de oplevering. Bij directievoering heeft Dorrestijn Vastgoed ook frequent contact met architect en aannemer en eventuele andere betrokkenen bij de bouw of renovatie. U bent er dan van verzekerd dat uw belangen optimaal verdedigd worden: het bouwkundig inzicht van Dorrestijn Vastgoed zorgt er namelijk voor dat bij de oplevering alle onvolkomenheden aan het licht komen.

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk