Vastgoed Beheer tot in de puntjes geregeld.

VvE Advies

Bij het bezitten van vastgoed komt veel meer kijken dan men op het eerste gezicht vaak denkt. Met name bij appartementencomplexen is een deugdelijk Meerjarenonderhoudsplan en een taxatierapport met betrekking tot een juiste bepaling van de herbouwwaarde een must.

Wij zijn gespecialiseerd in beide, werken landelijk en kunnen u hiermee van dienst zijn. 

Taxatie herbouwwaarde

Volgens de notariële splitsingsakte is een VvE verplicht een opstalverzekering te sluiten voor de gemeenschappelijke eigendommen. U heeft te maken met het aansprakelijkheidsrisico dat u goed moet verzekeren. Bovendien moet u voor uw VvE de juiste herbouwwaarde van het complex weten om onder of oververzekering te voorkomen. Dorrestijn Vastgoed is gespecialiseerd in het verrichten van van taxaties ten behoeve van de herbouwwaarde (Artikel 7:960 Burgelijk Wetboek)

Meerjarenonderhoudsplan

Vanaf 1 mei 2008 is elke VvE wettelijk verplicht een reservefonds te hebben, maar hoe bepaal je de hoogte van zo,n reservefonds ? 

Groot onderhoud is een dure post op de begroting van een VvE. Daarom wil je weten welke reservering moet worden opgenomen, en of de opgenomen posten kloppen met de werkelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen en kunnen u hiermee van dienst zijn.

Heeft u eventueel nog vragen? Bel of mail dan even naar Dorrestijn Vastgoed. info@dva-bv.nl

Bekijk onze diensten!

Meer weten over hoe Dorrestijn Vastgoed u van dienst kan zijn? Bekijk onze diensten of neem direct contact met ons op.