Taxatie bedrijfsmatig onroerend goed

Zoekt u een gespecialiseerde en betrouwbare makelaar-taxateur voor een bedrijfstaxatie in de Gelderse Vallei? Dan kunnen wij wat voor u betekenen. Wij hebben kennis van de regionale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in de taxatie van onroerend goed. Dirk Dorrestijn staat ingeschreven in de registers van NRVT en SCVM. Onze Bedrijfsmatige taxatierapporten worden uitgevoerd conform de door TeGoVa vastgestelde EVS (European Valuation Standards) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving zoals deze binnen Europa gelden. U kunt er dus van op aan dat onze taxaties aan de hoogste standaarden voldoen en op maat zijn gesneden.

Een taxatie van een bedrijfspand is in vele situaties van belang

Een taxatie bedrijfspand kan in verschillende situaties van groot belang zijn. Denk aan het verkrijgen van een financiering voor uw bedrijfsmatig onroerend goed bij de bank, de aan-of verkoop van een bedrijf, de bepaling van de huurwaarde of WOZ-waarde, de waarde vaststelling ten behoeve van de jaarrekening of een boedelscheiding.

Kies voor kwaliteit en zekerheid bij de taxatie van zakelijk vastgoed

Met ons kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij zijn lid van de VBO en onze taxaties in bedrijfsvastgoed zijn volgens de richtlijnen van het Platform Taxateurs en Accountants en de International Valuation Standards. Of het nu om een relatief eenvoudige of juist een complexe taxatie van een bedrijfspand gaat, u wordt bijgestaan door een gecertificeerd makelaar / taxateur die staat ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs. De makelaar-taxateur verzorgt een compleet en waarheidsgetrouw taxatierapport, dat helemaal is toegespitst op het doel van de taxatie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk