Uw makelaar met bouwkundige expertise.

Woningmakelaardij

Als u als particulier een huis koopt, wilt u niet teveel betalen. En u wilt ook niet voor verrassingen komen te staan. Verkoopt u uw woning? Dan wilt u dat dit snel gebeurt en tegen een goede prijs. In beide gevallen neemt u dus iemand in de arm met kennis van het vak, die bij onderhandelingen stevig in zijn schoenen staat en die verstand van bouwen heeft.Is uw bedrijf van plan (een deel van het) onroerend goed te verkopen of te verhuren? Ook dan laat u zich bijstaan door een expert. Een ervaren bemiddelaar bij aan- en verkoop. Een deskundige op bouwkundig gebied. Een vakman die een doorwrocht taxatierapport kan uitbrengen, die u van dienst is bij de verplichte vastgoedkeuringen en die eventueel ook het onroerend goed voor u beheert. En die als beheerder contacten legt met potentiële huurders en solide huurcontracten formuleert.

Welnu, Dirk Dorrestijn is naast bouwkundige ook als registermakelaar/ taxateur gecertificeerd in Bedrijfsmatig Vastgoed. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Dorrestijn Vastgoed het maximale rendement haalt uit elke transactie. Dorrestijn Vastgoed hecht aan een persoonlijke band met zijn relaties en neemt ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen. Dirk Dorrestijn is dan ook persoonlijk aanspreekbaar, verschuilt zich niet achter een telefoonbeantwoorder en is te bereiken als ú dat nodig vindt. Ook ´s avonds.

Bovendien is Dorrestijn Vastgoed bijzonder flexibel: bij Dorrestijn Vastgoed stelt u uw eigen dienstenpakket samen. Wilt u liever zelf aspirant-kopers uw huis laten zien? Kan uw bedrijf sommige service-elementen zelf uitvoeren? Daar houdt Dorrestijn rekening mee:ú bepaalt van welke diensten u wel of geen gebruik maakt. Zo hebt u direct invloed op de kosten.

Dorrestijn Vastgoed noemt zich niet voor niets de Bouwkundig Makelaar – met hart voor úw zaak!

 

Bekijk onze diensten!

Meer weten over hoe Dorrestijn Vastgoed u van dienst kan zijn? Bekijk onze diensten of neem direct contact met ons op.