Parallelweg 11-C, Woudenberg

Huurprijs: Huurprijs per maand exclusief BTW

Bedrijfsruimte 201 m2

Op het Bedrijventerrein Parallelweg te Woudenberg wordt aangeboden deze geheel nieuwe representatieve Bedrijfsunit (201 m2) met verdiepingsvloer. Woudenberg is centraal gelegen en op korte afstand van de A1 - A12 en A28.

De Bedrijfsruimte is gesitueerd op representatieve zichtlocatie aan de buitenrand van het Bedrijventerrein nabij de N224. Bij deze unit horen drie eigen parkeerplaatsen. De begane grond heeft een oppervlak van 102 m2 en verdieping 99 m2. 

Bouwkundig is unit opgetrokken in staalconstructie, geïsoleerde sandwichpanelen, bouwmuren prefab cellenbeton, aluminium gevelkozijnen met HR++ beglazing, geïsoleerd staaldak, monoliet afgewerkte betonvloer voorzien van vloerverwarmingslus, elektrisch bedienbare overheaddeur 3.40 x 3.35 BXH. Kortom een hoogwaardige en extra geïsoleerde unit en geschikt voor bedrijf die valt in de milieucategorie t/m 3.1.

Zoekt u dus hoogwaardige Bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Overige informatie: 

Bouwjaar 2020.

Begane grond is voorzien van verlichtingsarmaturen.

Afwerking: kantoorruimte, keuken/ pantry, verwarming en toiletruimte optioneel bespreekbaar.

Standaard elektra aansluiting 3x 35 ampère.

Maximale vloerbelasting BG 2.000 kg/m2.

Begane grond en verdiepingsvloer zijn voorzien van (loze) vloerverwarming.

Borgsom of bankgarantie van toepassing.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod