Industrielaan 15-B, Scherpenzeel

Huurprijs: Op aanvraag

Bedrijfsruimte met Kantoren op de verdieping

In Scherpenzeel op representatieve en groene locatie aan de rand van Bedrijventerrein het Zwarte Land is te huur gekomen: Zelfstandig KANTOOR / BEDRIJFSRUIMTE met een eigen identiteit en ruime parkeer mogelijkheden. De bereikbaarheid is uitstekend direct nabij de N 224 en op korte afstand gelegen van aansluitingen op A-1 - A 12 -A28 en A 30

Dit betreft een moderne bedrijfsruimte. Gevels afgewerkt met stalen geprofileerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn van aluminium voorzien van hr++ beglazing en het pand heeft een plat dak met bitumen gedekt. Het pand is deels voorzien van een sedumdak. Het gebouw is voorzien van betonnen vloeren met vloerverwarming en voorzien van CV ketels. Het pand is keurig afgewerkt en o.a. voorzien van alarminstallatie met camera’s, diverse toiletten, kantine met keukenblok, verdieping epoxy grindvloeren, systeemplafonds, LED inbouwarmaturen, verplaatsbare wanden, etc.

De begane grond is mogelijk te gebruiken als showroom, werkplaats en of opslagruimte. 

Indeling: Hal/ entree, toiletgroep (25 m2) met trapopgang naar de verdieping en Bedrijfshal (ca 313 m2) met toiletgroep en was- kleedruimte.

Verdieping: Representatieve lichte kantoorruimtes (ca 238 m2) met fraai uitzicht en magazijn /entresol (ca 92 m2) Totaal verhuurbaar oppervlak 551 m2.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Bestemmingsplan: Bedrijven t/m categorie 3.2 zijn toegestaan.

Technische informatie: Verwarming d.m.v. cv installatie, Inbraakalarm en camera bewaking aanwezig. LED verlichting. Energielabel B.

Overige informatie:

Borgsom of bankgarantie van toepassing.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Bestemmingsplan: Bedrijven t/m categorie 3.2 zijn toegestaan.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een bezichtiging.

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod