Groot Overeem 9-A, Renswoude

Koopsom:€ 181.000,00 koopsom vanaf en vrij op naam en exclusief BTW

Oplevering 2018

Bedrijfsunits van 170 m2 t/m 225 m2 BVO

Op een leuk locatie nabij de N224 in Renswoude wordt een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld met BEDRIJFUNITS. De locatie is gelegen aan de buitenrand van het Bedrijventerrein Groot Overeem. Renswoude is centraal gelegen in het centrum van het land en is op kort afstand gelegen van de  de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Renswoude zeer goed bereikbaar alsook de locatie.

De bedrijfsruimten kenmerken zich door een strakke opvallende architectuur. De bedrijfsruimtes 1 t/m 6 hebben een afmeting van ca 7.30 x 19.72 meter netto binnenwerks. Indien gewenst is het eenvoudig om bedrijfsruimten aan elkaar te koppelen aan de breedte zijde. 

Bouwkundig worden de units opgetrokken in staalconstructie, prefab betonwanden, geïsoleerde aluminium gecoate gevelelementen, monoliet afgewerkte betonvloer, deels betonnen verdiepingsvloer, aluminium gevelpuien met HR++ glas, elektrisch bedienbare overheaddeur (4x3.5 m1) en installatie/nutsvoorziening tot in de meterkast. De units zijn geschikt voor bedrijven die vallen in de milieucategorie tot en met 3.2.

De bedrijfsruimten 1 t/m 6 hebben een oppervlakte van ca 150 m² op de begane grond en 75 m² op de verdieping.  De units tot 7 & 8 zijn gelegen op zichtlocatie hebben een oppervlakte van ca 85 m2 op de begane grond en 82 m2 op de verdieping.  Tenslotte unit 9 welke gelegen is op de kopgevel dus zichtlocatie heeft een oppervlak van 128 m2 op de begane grond en 60 m2 op de verdieping.
Koopsommen van de bedrijfsruimten vanaf € 185.000- t/m € 215.000- zijn exclusief BTW / VON.  (zie prijslijst)

De planning is dat gestart wordt in het najaar 2018. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden medio 2019. 

Voor onderhoud en beheer van het complex en terrein zal een Vereniging van Eigenaars worden opgericht. 

Zoekt u dus bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek in het midden van het land? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Geïnteresseerd ? bel of mail met ons !

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod