Jufferswijk 2, De Klomp

Koopsom: k.k.

Bedrijfsverzamelgebouw

Op een leuke locatie op steenworp afstand van het NS Station De Klomp (gemeente Ede) en op korte afstand van het centrum van Veenendaal mogen wij te koop aanbieden dit (Beleggingspand) kleinschalige Bedrijfsverzamelgebouw. Thans is dit complex geheel verhuurd en in gebruik als Kapsalon, Bedrijfs- opslagruimte en Woonruimte.

Indeling: Kapsalon. Entree met meterkast en toegang naar ondergelegen souterrain (31 m2) en trapopgang naar de verdieping (11 m2) Verder treft u aan royale moderne en lichte Bedrijfsruimte met dichte Keuken met keukenopstelling en aansluitpunt voor w.m. en droger, verder nog moderne Toiletruimte met wastafel. Totaal ca 145 m2.

Bedrijfsruimte/ opslag: Bedrijfsruimte op de begane grond (24 m2) bereikbaar via entreedeur en sectionaldeur vanaf hier heeft u toegang naar de ondergelegen souterrain. Totaal ca 106 m2.

Indeling woning: Entree/hal, toiletruimte, wasruimte met aansluitpunt wasmachine en trapopgang naar.....
Verdieping: Royale woonkamer met slaapkamers (3) badkamer voorzien van douche en wastafel en (eenvoudige) keuken.
Woonoppervlak woning ca 142 m2.

Overige info: Kapsalon is geheel voorzien systeemplafond met inbouwarmaturen, begane grondvloer afgewerkt met laminaatvloer, vloer souterrain geheel betegeld, verwarming d.m.v. eigen cv installatie en airconditioning.

Op eigen terrein zijn (6) parkeerplaatsen aanwezig.

Energielabel is nog niet beschikbaar.

Bedrijven in de categorie 1 t/m 2 zijn toegestaan.

Bouwjaar ca 1992.

Geïnteresseerd ? wij horen graag van u.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod