Agro Business Park, Wageningen

Huurprijs:€ 105,00 Huurprijs per m2 excl.

Koopsom € 2.950.000- k.k.

Duurzame Kantoorruimte op Zichtlocatie

Op het ondernemende Agro Business Park te Wageningen komt binnenkort te KOOP en / of te HUUR dit Duurzame Kantoorgebouw op een unieke zichtlocatie ! Het kantoorgebouw is gunstig gelegen in een parkachtige omgeving en aan doorgaande weg. De architectuur en het opleveringsniveau kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en afwerking. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling waarbij een eigen identiteit gecreëerd kan worden.

Opvallend is de grote licht toetreding in de centrale entree door de geheel glazen wand waardoor er een weids uitzicht is over het water aan de voorzijde van het object. De aangeboden kantoorvloeren zijn geschikt voor open office alsmede voor traditionele kantoorruimten en beschikt over diverse vergaderruimtes en opslagruimte. De diverse kantoren zijn verdeeld over meerdere verdiepingen.

Het pand is in 2018 geheel voorzien van LED verlichting en een efficiënt luchtbehandelingssysteem met topkoeling en WTW systeem. Het pand is daarmee voorzien van energielabel A. Het plaatsen van PV panelen behoort tot de mogelijkheden de SDE-subsidieaanvraag is hiervoor toegekend. De plaatsing dient uiterlijk 24-12-2020 te zijn gerealiseerd.

Ligging:
Het Bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het Business Science Park in het het hart van de Food Valley te Wageningen, direct nabij de Campus van Wageningen University & Research. Het object is bereikbaar vanaf de Rijksweg A12 en A50 en via de belangrijke verkeersaders N781 (Ede - Wageningen) en de N225 (Rhenen - Arnhem. Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar d.m.v. het openbaar vervoer.

Vloeroppervlak:
Het totaal verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 2.300 m2 VVO verdeeld over drie verdiepingen.
DEELVERHUUR is bespreekbaar.

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
Representatieve entree ontvangstruimte, scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds inclusief LED armaturen, brandpreventie voorzieningen, topkoeling, verwarmingsinstallatie en lift.

Parkeren:
Op het eigen afgesloten parkeerterrein zijn 46 parkeerplaatsen beschikbaar.
Tevens zijn 2 overdekte fietsenstallingen aanwezig.

Koopsom: € 2.950,000- k.k.
Huurprijs vanaf: € 105,00 per m2 exclusief BTW
Huurprijs parkeerplaats: 250,00 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Overige informatie:
Huuraanpassing jaarlijks op basis van CPI index.
Zekerheidstelling minimaal (3) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod