Industrielaan 15-C, Scherpenzeel

Huurprijs: Op aanvraag

Duurzame Kantoorruimte

In Scherpenzeel op representatieve en groene locatie aan de rand van Bedrijventerrein het Zwarte Land is te huur gekomen: Zelfstandige DUURZAME KANTOORRUIMTE met een eigen identiteit en ruime parkeer mogelijkheden. De bereikbaarheid is uitstekend direct nabij de N 224 en op korte afstand gelegen van  aansluitingen op A-1 - A 12 -A28 en A 30

Dit betreft een moderne en duurzame bedrijfsruimte. Gevels bestaande uit geïsoleerde beton en sandwich panelen. De kozijnen zijn van aluminium voorzien van triple  beglazing, elektrische bedienbare zonwering en het pand heeft een geïsoleerd dak met lichtstraten en sedum afwerking. De betonnen (geïsoleerde) vloeren zijn voorzien van  vloerverwarming. Het pand is keurig afgewerkt en o.a. voorzien van alarminstallatie met camera’s, diverse toiletten, kantine met keukenblok, epoxy grindvloeren, systeemplafonds, inbouwarmaturen, verplaatsbare wanden, etc.

Indeling: Hal/ entree, toiletgroep (27 m2) met trapopgang naar de verdieping.

Verdieping: Representatieve moderne lichte kantoorruimtes met kantine (ca 219 m2) met fraai uitzicht.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Duurzaamheid: Het pand wordt verwarmt en gekoeld d.m.v. aardwarmte installatie met boilervat. Naast de sedum afwerklaag zijn er (36) PV panelen aanwezig. Luchtbehandeling d.m.v. Hybride ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2- controle per ruimte. Gebouwbeheersysteem met lichtafhankelijke regelingen en klimaatcontrole. Geen gas-aansluiting. Zonneboiler. EPC<0,4. Flexibel installatieconcept. Grijs- regenwater opvang- spoelsysteem. Energielabel A.

Overige informatie:

Borgsom of bankgarantie van toepassing.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Bestemmingsplan: Bedrijven t/m categorie 3.2 zijn toegestaan.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een bezichtiging.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod