Groot Overeem 1-5, Renswoude

Koopsom: vanaf en vrij op naam en exclusief BTW

Nieuwbouw bedrijfsunits op zichtlocatie

In Renswoude op prachtige Zichtlocatie wordt een Representatief Bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. START BOUW JUNI, oplevering medio 2019. De locatie is uitstekend bereikbaar en gelegen bij de entree van Bedrijventerrein Groot Overeem nabij de N224. Aansluitingen op de A1 -A12 en A30 zijn op korte afstand gelegen. Ook met openbaar vervoer is Renswoude goed bereikbaar.

Dit project bestaat uit Bedrijfsunits voor de verhuur en Bedrijfsunits t.b.v de Verkoop. De bedrijfsruimtes kenmerken zich door een moderne en opvallende architectuur. De units hebben een oppervlakte van ca 120 m2 t/m 183 m2. Bij elke unit horen standaard twee parkeerplaatsen. Aanvullend zijn nog algemene parkeerplaatsen beschikbaar behorende bij de Vereniging van Eigenaren. 

Bouwkundig: De units worden casco opgeleverd en zijn bouwkundig opgetrokken in staalconstructie, geïsoleerde gecoate gevelpanelen, betonnen verdiepingsvloer en vurenhouten dichte trap. Gevelkozijnen worden uitgevoerd in aluminium en voorzien van HR+ isolatieglas. De units zijn voorzien van sectieonaldeur 3.50x 3.60 m1 en  begane grondvloer monoliet afgewerkt en voorzien van loze leiding t.b.v. vloerverwarming. Bij de units 5D & 5E is ook de verdiepingsvloer voorzien van vloerverwarming met bijbehorende verdeler. Nutsvoorzieningen worden tot in de meterkast aangebracht. 

Geïnteresseerd ? Neem vrijblijvend contact met ons op !

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod