Groot Overeem 1-5, Renswoude

Koopsom:€ 115.000,00 vanaf en vrij op naam en exclusief BTW

Nieuwbouw bedrijfsunits op zichtlocatie

In Renswoude op prachtige Zichtlocatie wordt een Representatief Bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. De locatie is uitstekend bereikbaar en gelegen bij de entree van Bedrijventerrein Groot Overeem nabij de N224. Aansluitingen op de A1 -A12 en A30 zijn op korte afstand gelegen. Ook met openbaar vervoer is Renswoude goed bereikbaar.

Dit project bestaat uit Bedrijfsunits voor de verhuur en Bedrijfsunits t.b.v de Verkoop. De bedrijfsruimtes kenmerken zich door een moderne en opvallende architectuur. De units hebben een oppervlakte van ca 60 m2 en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen tot 120 m2 BVO. Bij elke unit horen standaard twee parkeerplaatsen. Aanvullend zijn nog algemene parkeerplaatsen beschikbaar behorende bij de Vereniging van Eigenaren. 

Bouwkundig: De units worden casco opgeleverd en zijn bouwkundig opgetrokken in staalconstructie en voorzien van geïsoleerde gecoate gevelpanelen. Gevelkozijnen worden uitgevoerd in aluminium en voorzien van HR+ isolatieglas. Standaard worden er geen verdiepingsvloeren aangebracht maar is optioneel mogelijk mits tijdig bekend. De vrije hoogte inpandig is 7.55 m1. De unit is voorzien van sectieonaldeur 3.50x 3.60 m1 en betonvloer monoliet afgewerkt. Nutsvoorzieningen worden tot in de meterkast aangebracht. 

Koopsommen van de bedrijfsruimtes vanaf € 115.000- exclusief BTW / VON.

Geïnteresseerd ? Neem vrijblijvend contact met ons op !

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod