Groot Overeem 9A-11, Renswoude

Huurprijs:€ 55,00 Huurprijs /m2 exclusief BTW en energiekosten

Nieuwbouw Unit met 5 parkeerplaatsen

Op het Bedrijventerrein Groot Overeem 9 te Renswoude is inmiddels gestart met FASE 2. Deze laatste fase betreft ZES Bedrijfunits deels Koop- en deels Verhuur. De locatie is gelegen aan de buitenrand van het Bedrijventerrein Groot Overeem. Renswoude is centraal gelegen in het centrum van het land en is op kort afstand gelegen van de de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Renswoude zeer goed bereikbaar alsook de locatie.

Bouwkundig zijn de units opgetrokken in staalconstructie, prefab betonwanden, geïsoleerde aluminium gecoate gevelelementen, monoliet afgewerkte geïsoleerde betonvloer met dubbele wapeningsnet, (deels) betonnen verdiepingsvloer beide voorzien van vloerverwarmingslus inclusief verdeler, aluminium gevelpuien met HR++ glas, elektrisch bedienbare overheaddeur (4x 4.15 m1) en installatie/nutsvoorziening tot in de meterkast. Kortom hoogwaardige en extra geïsoleerde units en geschikt voor bedrijven die vallen in de milieucategorie tot en met 2.0 t/m 3.1.

BESCHIKBAAR zijn nog enkele HUURUNITS. Deze units hebben een oppervlakte van ca 185 m2 BVO op de begane grond en 98 m2 BVO op de verdieping. De units zijn voorzien keuken / pantry en toilertruimte. Bij elke unit horen vijf parkeerplaatsen

Voor onderhoud en beheer van het complex en terrein is een Vereniging van Eigenaars opgericht.

Zoekt u dus bedrijfshuisvesting op een goed zichtbare en bereikbare plek in het midden van het land? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod