Op een leuke locatie op het kleinschalige bedrijventerrein Pluimenweg in Scherpenzeel is te koop deze fraaie goed onderhouden (Bedrijfs) WONING met kantoor / bedrijfsmatige bestemming gelegen op een ruim perceel van maar liefst ca 715 m2.

Het bestemmingsplan heeft voor deze locatie de bestemming Bedrijventerrein (categorie t/m 3.1) met uitbreidingsmogelijkheden (zie bijlage) waardoor hier royaal gewoond en gewerkt kan worden. Kortom bent op zoek naar de mogelijkheid WONEN en WERKEN op 1 locatie dan is Pluimenweg 2 zeker iets voor U. Uiteraard is dit pand ook alleen te gebruiken als Kantoor/ bedrijfsruimte. Het pand is zowel van binnen als van buiten goed onderhouden en geheel gebruiksklaar ! Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit pand !

Indeling: Royale Hal /entree, meterkast, bergkast, keuken voorzien van combi/magnetron en close-in boiler, toiletruimte, en trapopgang naar ..
Kantoor 1: ca 25 m2. Kantoor 2 ca 22.8 m2 Kantoor 3 ca 17.5 m2 en royale spreekkamer (voorheen 2 kantoren)

Verdieping: Royale overloop, ruime kantoor- spreekkamer met dakkapel en bergingsruimte met cv opstelling.

Overig: Kantoren zijn geheel gebruiksklaar en voorzien van tapijt, systeemplafonds met inbouwverlichting. Verwarming d.m.v. Atag cv ketel, warm water d.m.v. close in boiler. Het pand is voorzien van alarminstallatie. Parkeerruimte ruimschoots aanwezig op eigen terrein. Plattegronden zijn slechts indicatief. 

Perceel ca 715 m2. Gebruiksoppervlak ca 160 m2 Overige inpandige ruimte ca 90 m2. Energielabel A.

Uitbreidingsmoglijkheden zie bijlage.

Aanvaarding op korte termijn.

 

 

 

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod
realestate-detail.php