Dorpsstraat 64-66, Renswoude

Vraagprijs: k.k.

Royale Twee onder Een Kapwoningen

In het centrum van Renswoude mogen wij Te Koop aanbieden deze (voormalige) Twee onder een Kapwoning met royale Bijgebouwen en gelegen op een ruim perceel van maar liefst 843 m2. De woningen zijn in het verleden omgebouwd tot Woonruimte voor migranten huisvesting. Het Woongedeelte is geheel  verhuurd, de achtergelegen Bijgebouwen zijn ook verhuurbaar.  Naast de toegang via de Dorpsstraat is het perceel ook via de achterzijde toegankelijk.  

Naast de woningen zijn op het perceel nog twee bijgebouwen aanwezig tw: Royale Garage / Berging (100 m2 + 48 m2 N.V.O) opgetrokken in spouwmuren, betonvloer, deels geïsoleerde kap met verdiepingsvloer en voorzien van sectionaldeur BXH 2.74 x 2.74 en kanteldeur aan achterzijde. Aanvullend is nog een aangebouwde garage aanwezig (20 m2 N.V.O) voorzien van sectionaldeur.

Overige info: De voorzijde is recent gerenoveerd en voorzien van kunststof dakkapellen, geisoleerd dak (deels) en Zonnecollectoren met boiler (2020) Oppervlakte woningen ca 200 m2 BVO. Inhoud ca 1.164 m3. Op het dak van de achtergelegen schuur zijn PV (40 stuks) aanwezig. Verwarming d.mv. (2) CV installaties.

Optioneel is het mogelijk om op eenvoudig wijze het geheel weer in originele staat t.w. twee royale 2/1 kapwoningen te brengen.

Kortom bent u op zoek naar een Beleggingspand in verhuurde staat met optionele (her) ontwikkelingsmogelijkheden dan horen wij graag van U.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod