Molenstraat 15, Renswoude

Huurprijs: Huurprijs per m2 excl Btw en energiekosten

VERHUURD

In verband met de verhuizing van Joop van Voorthuizen Fietsen naar een nieuwe locatie in Renswoude medio dit jaar mogen wij aanbieden: Te Huur in het centrum en tevens aan de rand van het Bedrijventerrein van Renswoude: Moderne representatieve Bedrijfsruimte- Winkelruimte - Showroom (ca. 430 m2) De ruimte heeft een royale frontbreedte van maar liefst 20.00 m1. DEEL-Verhuur is eventueel bespreekbaar.

Indeling: Entree aan zowel voorzijde als zijgevel, Winkelruimte / showroom, Kantine met keukenopstelling, Toiletruimte, Bergruimte (40 m2) en Werkplaats / magazijn (47 m2)

OPTIONEEL: verkrijgbaar achtergelegen Bedrijfsruimte (355 m2 Nvo)  bereikbaar via de winkel en via zijingang en voorzien van sectionaldeur.

De ruimte wordt verhuurd inclusief de volgende voorzieningen: Kantine met keuken/ pantry, toilet, systeemplafonds met inbouwarmaturen, epoxy grindvloer afwerking en cv installatie. 

Parkeergelegenheid voor (6) auto’s aan de voorzijde op eigen terrein aanwezig. Optioneel is extra parkeerruimte beschikbaar.

Huurprijs Bedrijfshal € 42,00 /m2.

Zekerheidstelling: Bankgarantie of borgsom. 

Huurtermijn en aanvaarding in overleg.

Uitgangspunt is een BTW belaste huur.

Huurovereenkomst conform model ROZ.

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingplan.

Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten af te sluiten met nutsbedrijf voor levering en gebruik.

Geïnteresseerd ? Wij horen graag van u.

 

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod