De Hooge Hoek 34, Renswoude

Huurprijs: Huurprijs per maand exclusief energiekosten

VERHUURD

Op het moderne Bedrijventerrein De Hooge Hoek in Renswoude is Te Huur gekomen: Moderne representatieve Kantoorruimte met (optioneel) Bedrijfsruimte. Renswoude is centraal gelegen in het centrum van het land op kort afstand gelegen van de A1, A12 en A28. Ook met openbaar vervoer is Renswoude zeer goed bereikbaar alsook de locatie. Op eigen terrein is parkeerruimte voor vier auto’s aanwezig, tevens is een elektrische laadpaal beschikbaar. Kenmerkend voor dit gebouw is de moderne uitstraling in combinatie met de ruime lichtinval van binnen. Alle ruimtes zijn voorzien raamdecoratie, vloerafwerking, verlichtingsarmaturen, airconditioning en alarminstallatie. Kortom geheel gebruiksklaar ! Totaal verhuurbaar 125 m2.

Indeling: Representatieve Entree/ hal met trapopgang...Keuken / pantry,  Toiletruimte, moderne lichte Kantoorruimte (26 m2) Toiletgroep bestaande uit toiletruimte, doucheruimte en wasruimte met was-trog. 

Verdieping: Hal met toegang naar Techniche ruimte / berging, Kantoorruimte (30 m2) en Kantoorruimte (19 m2)   

Bedrijfsruimte Optioneel: De Bedrijfsruimte is voorzien van een sectieonaldeur (4.48 m1 hg) en heeft een oppervlak van 63 m2 NVO en een vrije hoogte van 6.35 m1.  

Overige informatie:

Deelverhuur is bespreekbaar.

Borgsom of bankgarantie van toepassing.

Huurprijs is exclusief energiekosten.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Huurovereenkomst conform model ROZ.

Zeker een bezichtiging waard. Nieuwsgierig geworden ? Bel ons voor een bezichtiging. 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod