VERKOCHT

Op een leuke locatie aan de rand van het Bedrijventerrein De Hooge Hoek in Renswoude is Te Koop deze Vrijstaande moderne (Dienst) Woning met representatieve Bedrijfsruimte en gesitueerd op ruim perceel. De voorzijde is gelegen op zichtlocatie doch aan de achterzijde fraai en rustig gelegen aan de Lunterse Beek met uitzicht over natuurgebied. Bedrijventerrein De Hooge Hoek is gelegen nabij de N224. Aansluitingen op de A1 -A12 en A30 zijn op korte afstand gelegen. Ook met openbaar vervoer is Renswoude goed bereikbaar. Kortom een ideale mogelijkheid voor wonen en werken op één locatie !

Indeling Woning: Hal / entree, meterkast, royale toiletruimte, gezellige en lichte woonkamer (36 m2) met zowel  aan voor als achterzijde een schuifpui en open haard, ruime keuken met keuken in hoekopstelling en eetkamer (20 m2) bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, slaapkamer (16 m2) met toegang naar moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, 2e toilet, en wastafelmeubel. 

Begane Grondvloer is (grotendeels) voorzien van groot formaat keramische tegels in lichte kleurstelling en vloerverwarming. Vanuit de onderhoudsarme tuin heeft u fraai uitzicht over de Lunterse Beek en Landgoed Wittenoord. 

Verdieping: Overloop, twee royale slaapkamers, ruime bergruimte met c.v. opstelling en 2e bergruimte waar leidingwerk aanwezig is voor een mogelijke 2e badkamer.

Bedrijfsruimte: Werkplaats / Showroom voorzien van lichtstraat, kantoorruimte met keuken/pantry opstelling (34 m2) betegelde natte groep bestaande uit kleedruimte, toiletruimte, douche en wastrog. Verder treft u nog aan magazijn/ opslagruimte (45 m2) Totale metrage begane grond ca 300 m2.

Verdieping: Betonnen verdiepingsvloer (deels ca. 150 m2) te gebruiken voor diverse doeleinden.

Overige informatie woning: Bouwjaar 2007, woonoppervlak ca 184 m2, inhoud ca 632 m3, grotendeels vloerverwarming, verwarming en warm water d.m.v. combiketel (2007) meterkast voorzien van schakelautomaten, mechanische ventilatie / afzuiging.      

Overige informatie bedrijfsruimte: Vloeistofdichte vloer, kantoor voorzien van vloerverwarming, lichtstraat aanwezig (2 x 14 m1) verwarming kantoor d.m.v. cv installatie, warm water d.m.v. boiler, eventuele uitbreiding is mogelijk, verwarming bedrijfshal d.m.v. Heather.

Totaal perceeloppervlak 1.355 m2.

Aanvaarding in overleg.

Geïnteresseerd bel 033 2770705 of mail info@dva-bv.nl.

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod