Industrielaan 15-B, Scherpenzeel

Huurprijs: Op aanvraag per maand exclusief energiekosten

Werken in en op een groene en duurzame omgeving

In Scherpenzeel op representatieve groene locatie is te huur gekomen: Zelfstandig KANTOOR /BEDRIJFSRUIMTE met een eigen identiteit en ruime parkeer mogelijkheden. Bereikbaarheid is uitstekend nabij de N 224 en op korte afstand gelegen van aansluitingenen op A-1 - A 12 -A28 en A 30

Dit betreft een moderne bedrijfsruimte. Gevels afgewerkt met stalen geprofileerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn van aluminium voorzien van hr++ beglazing en het pand heeft een plat dak met bitumen gedekt. Het pand is nog beperkt voorzien van een sedumdak. Het gebouw is voorzien van betonnen vloeren met vloerverwarming en is voorzien van twee stuks CV ketels. Het pand is keurig afgewerkt en o.a. voorzien van alarminstallatie met camera’s, diverse toiletten, kantine met keukenblok, verdieping siergrindvloeren, systeemplafonds, verplaatsbare wanden, etc. Het pand heeft twee verdiepingen. De begane grond is in gebruik als werkplaats; de eerste verdieping is in gebruik als kantoor en gedeeltelijk als magazijn. Het gebouw is gesetteld in een groene omgeving.

Indeling: Hal/ entree met trapopgang. 

Verdieping: Representatieve lichte kantoorruimte (ca 186 m2) met fraai uitzicht en magazijn /entresol (ca 67 m2) Totaal verhuurbaar oppervlak 580 m2 BVO.

Technische informatie: Verwarming d.m.v. cv installatie, Inbraakalarm en camera bewaking aanwezig

Geintresseerd ? Bel of mail ons.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht bedrijfsaanbod