Paardenveld , Scherpenzeel

Huurprijs: Huurprijs per maand

Fase 1 Verhuurd

Op een schitterende locatie aan de groene buitenrand van Scherpenzeel wordt het kleinschalige nieuwbouwplan Boslaan ontwikkeld met duurzame levensloopbestendige woningen. Het gezellige centrum van Scherpenzeel met alle openbare voorzieningen is op korte afstand aanwezig.

Fase 1 betreft acht huurwoningen gelegen aan de Ringbaan waarvan twee woningen met een aangebouwde garage. De overige woningen worden voorzien van een houten berging (5 m2) Bijna alle woningen hebben een parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin wordt door verhuurder aangelegd en bestaande uit beukenhagen, gras en hedera afscheidingen.

De huurwoningen zijn bestemd voor de vrije huursector met als belangrijkste kenmerken: Bad- en slaapkamer op de begane grond, aardgasloos en aangesloten op het warmtenet Scherpenzeel. De woningen zijn standaard voorzien van vijf PV panelen, balansventilatie, inbouwkeuken in witte kleurstelling en voorzien van Siemens apparatuur zoals koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, vaatwasmachine, combi- magnetron en afzuigkap. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en uitgevoerd als hoofdverwarming. De verdieping is voorzien van wandconvectoren.

Indeling: Hal/entree, meterkast, trapkast met verdeler vloerverwarming, toiletruimte met fontein, woonkamer met open eethoek en keukenopstelling, slaapkamer met toegang naar de geheel betegelde badkamer welke voorzien is van inloopdouche, wastafel en aansluitpunten wasmachine en droger.

1e Verdieping: Overloop, technische ruimte met mechanische ventilatie opstelling, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamer voorzien van douche, 2e toilet en wastafel.

2e Verdieping: Zolderverdieping bereikbaar via vlizotrap op de overloop.

Overige informatie:

Verwachte oplevering 3e kwartaal 2020.

Gebruiksoppervlak wonen ca 109 m2.

De huurprijs bedraagt € 1.075,00 per maand exclusief nutsvoorzieningen (elektra, water, internet)

Jaarlijkse indexering conform CPI index is van toepassing.

Inkomenstoets is van toepassing.

Borgsom is van toepassing.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Geïnteresseerd ? wij horen graag van u. 

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht woningaanbod