Paardenveld 11 t/m 20, Scherpenzeel

Huurprijs:

Levensloop bestendige Seniorenwoningen

Op een schitterende locatie aan de groene buitenrand van Scherpenzeel wordt het kleinschalige nieuwbouwplan Boslaan ontwikkeld met duurzame levensloopbestendige huurwoningen. De woningen zijn gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Scherpenzeel met een ruim winkelaanbod. Het groene uitloopgebied bevindt zich direct achter het project. 

De huurwoningen zijn bestemd voor Senioren in de vrije huursector met als belangrijkste kenmerken: Bad- en slaapkamer op de begane grond, aardgasloos, vloerverwarming en aangesloten op het warmtenet Scherpenzeel. De woningen zijn standaard voorzien van drie PV panelen, balansventilatie, inbouwkeuken in lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, magnetron en afzuigkap. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en uitgevoerd als hoofdverwarming en afgewerkt met P.V.C. vloerafwerking. De verdieping is voorzien van wandconvectoren.

Indeling: Hal/entree, meterkast, trapkast met verdeler vloerverwarming, toiletruimte met fontein, woonkamer met open keuken- opstelling, slaapkamer met toegang naar de geheel betegelde badkamer welke voorzien is van inloopdouche, wastafel en aansluitpunten wasmachine en droger.

1e Verdieping: Overloop, technische ruimte met mechanische ventilatie opstelling, slaapkamer 2 en 3 en badkamer voorzien van douche, 2e toilet en wastafel.

2e Verdieping: Zolderverdieping bereikbaar via vlizotrap op de overloop.

Overige info: 

Gebruiksoppervlakte is 109 m2 inhoud ca  440 m3. 

Servicekosten t.b.v. onderhoud Balans/ ventilatiesysteem is van toepassing.

Alle woningen hebben een houten berging of een aangebouwde garage.

De tuin bestaande uit beukenhagen, gras en schuttingen worden aangelegd door verhuurder onderhoud voor rekening huurder.

Borgsom twee maanden huur is van toepassing.

 

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht woningaanbod