Paardenveld 17, Scherpenzeel

Huurprijs: Huurprijs per maand excl. Energiekosten en Huurderslasten

Seniorenwoning met Berging

Op een schitterende locatie aan de groene buitenrand van Scherpenzeel is het nieuwbouwplan Boslaan ontwikkeld met duurzame levensloopbestendige huurwoningen. Thans is de Laatste (tussen) woning nog beschikbaar. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Scherpenzeel met een ruim winkelaanbod. Het groene uitloopgebied bevindt zich direct achter het project. 

De woning is uitsluitend bestemd voor Senioren in de vrije huursector met als belangrijkste kenmerken: Bad- en slaapkamer op de begane grond, aardgasloos, vloerverwarming en aangesloten op het warmtenet Scherpenzeel. De woning is standaard voorzien van drie PV panelen, balansventilatie, inbouwkeuken in lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, magnetron en afzuigkap. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en uitgevoerd als hoofdverwarming en afgewerkt met P.V.C. (licht eiken) vloerafwerking. De verdieping is voorzien van wandconvectoren.

Indeling: Hal/entree, meterkast, trapkast met verdeler vloerverwarming, toiletruimte met fontein, woonkamer met open keuken- opstelling, slaapkamer met toegang naar de geheel betegelde badkamer welke voorzien is van inloopdouche, wastafel en aansluitpunten wasmachine en droger.

1e Verdieping: Overloop, technische ruimte met mechanische ventilatie opstelling, slaapkamer 2 en 3 en badkamer voorzien van douche, 2e toilet en wastafel.

2e Verdieping: Zolderverdieping bereikbaar via vlizotrap op de overloop.

Overige info: 

Oplevering oktober 2020.

Gebruiksoppervlakte is 109 m2 inhoud ca  440 m3. 

Bij de woninge hoort een houten berging. 

De tuin bestaande uit beukenhaag, gras en schuttingen worden aangelegd door verhuurder onderhoud van de tuin is voor rekening huurder.

Borgsom twee maanden huur is van toepassing.

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht woningaanbod