VERKOCHT

Wonen in een compacte VRIJSTAANDE WONING op een leuke en rustige locatie in Scherpenzeel ? Prinses Marijkelaan 27 is nieuw in de verkoop en betreft een vrijstaande woning met oprit, garages (2) en rondom de woning gelegen tuin.

De woning met garages zijn gelegen op een perceel van 313 m2. De woning dient enigszins aangepast te worden aan de eisen van deze tijd en heeft wat achterstallig onderhoud. Maar daar is de vraagprijs dan ook op gebaseerd. Het huidige woonoppervlak is wat minder groot, maar er zijn voldoende mogelijkheden om deze woning te vergroten. Een aanbouw op de begane grond is makkelijk te realiseren. Een tekening hiervoor wordt bijgeleverd en zo ontstaat de ideale woning voor senioren. Maar ook zijn er genoeg kansen om door uitbouw en opbouw een riante gezinswoning te creëren. Kortom voldoende opties voor een woonhuis naar eigen smaak en wensen.    

Bij de woning horen twee garages waarvan één naast de woning is gelegen en de 2e aan de achterzijde van de woning en bereikbaar via de Ruysdaellaan. Tegen meerprijs is een derde garage te koop.

Wilt u centraal en vrijstaand wonen met alle openbare voorzieningen op loopafstand en wilt u de mogelijkheid voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond of een gezinshuis ?

Zie hiervoor bijgaande impressies voor het realiseren van uw ideale woning.

Indeling: Hal/entree, Toiletruimte, Trapkast, Meterkast, L-vormige Woonkamer (26.6 m2) ruime woonkeuken (14.8 m2) met dubbele keukenopstelling en badkamer / douche.

1e Verdieping: Overloop  met bergkast, Slaapkamer 1 (10.5 m2)  en 2e slaapkamer (13.3 m2) beide met bergruimte.

2e Verdieping: Vliering.

Overige informatie:

Overdracht op korte termijn mogelijk.

Verwarming en warm water d.m.v. Daalderop cv-combiketel.

De achtertuin is gelegen op het westen.

Perceeloppervlakte 313 m². 

Bouwjaar ± 1962. 

Gebruiksoppervlak woning 84 m2.

Overige oppervlak woning 30 m2.

Inhoud woning ca 345 m3.

Grotendeels isolatieglas.

Energielabel G.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze leuke woning!  

Meer informatie of bezichtiging aanvragen?

Neem contact met ons op

Deskundig

Betrouwbaar

Persoonlijk

Naar overzicht woningaanbod